Parhaat ilmaiset Photoshop siveltimet

Photoshop animaatio apupaneelit
2017/03/26
elements-vai-cc
Photoshop Elements vai Photoshop CC
2017/04/17
Näytä kaikki

Parhaat ilmaiset Photoshop siveltimet

ilmaisia siveltimiä photoshop

Omia siveltimiä on hauska tehdä mutta aina ei aika tai taidot riitä ja silloin pitää turvautua valmiisiin. Yleensä joutuu kaivamaan kuvetta jos haluaa laadukkaita työkaluja, mutta myös ilmaisia hyviä on olemassa. Tässä muutamia omia suosikkejani:

  1. Huopakyniä

Eilert Janßen antaa huopakynistään maistiais-setin ilmaiseksi sivuillaan. Jos olet myös Illustrator käyttäjä, nappaa samalla isompi setti sinnekin. Jos pidät siveltimistä, tsekkaa koko kokoelma ja osta loputkin omaksesi.

siveltimia_real_markers

  1. Digimaalaus/piirtäminen

  • Matt Heathin hyvä perus-setti digimaalaukseen ilmaiseksi miehen Gumroad tililtä. (Kirjoita fair price kohtaan nolla ja paina I want this).

siveltimet Heath

Esittelyvideo:

  • Wavenwater on iso Michael Guimontin kasaama setti omia ja muiden siveltimiä ja työkalujen siasetuksia (.tpl). Download nappi näytön oikeassa laidassa ja paketti tule .rar muodossa.

siveltimia_wavenwater

  • Grutbrushes tekee ihan omanlaisiaan siveltimiä ja koko kokoelma on valtava. Kokeile ensin kymmenen siveltimen ilmais-pakettia.

siveltimet_GrutBrushes

  1. Grungea

  • Erilaisia grungesiveltimiä löytyy valtavasti, mutta näillä Mixergraphin viidellä pärjää pitkälle, sillä setistä löytyy sekä rasteria että muuta röpöä. Lataamaan pääset kunhan kiitokseksi twiittaat tai postaat linkin Facebookiin (linkit löytyvät sivun alalaidasta).

siveltimet_mixr

  1. Liitu

Näitä ei ole monta, mutta niin kivat että mainiosti pärjää. Natalie Smithin Dribblessä jakamat (linkki heti kokonaisen hiiren kuvan alla) Chalk brushes kannattaa ehdottomasti napata!

siveltimet-nsmith_chalk

 

Jos et näillä pärjää, tee omia hakuja googlessa sanoilla Free Photoshop brushes ja lisää perään mitä sorttia tarvitset: vesiväri-watercolor, lyijykynä-pencil, muste-ink, pastelli-pastel, öljy-oil jne

Tutustu myös artikkeliini Photoshopin sivellinlaajennuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam Blocking by WP-SpamShield