Palkkaa minut

Olen toiminut tietotekniikan kouluttajana (opettajan pedagogiset opinnot suoritettu) yli 15 vuotta. Maaliskuussa 2019 aloitin media-alan opettajan työt Stadin ammattiopistossa. Opetin ennen sitä säännöllisesti Helsingin Aikuisopistossa, Vanajaveden Opistossa ja Muurlan Opistossa (graafisen suunnittelun vastaava opettaja) ja tein yrityksille koulutuskeikkoja (asiakkaina mm. Solita, Vincit ja Marimekko).

Olen sertifioitu Adobe Campus Leader, Creative Educator ja Adobe Education Trainer.

Tällä hetkellä en vakituisen virkani vuoksi ota vastaan töitä, mutta minulla on laajat verkostot, joiden kautta voin yhdistää sinut juuri oikeaan tekijään!

Kouluttamisen lisäksi minulla on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta (sekä paino,- että webpuolen), kuvittamisesta ja websivujen suunnittelusta & teknisestä toteuttamisesta.

Palautteita

”Suuri kiitos WordPress kurssista. Se vastasi kaikin puolin odotuksiani ja sain tarvitsemani avun ohjelman käyttöön. Onnistuit kurssin pitämisestä erinomaisesti, niin esiintymisen ja ulosantisi kuin tietojesi ja taitojesi puolesta. Kiitos vielä kerran.”

”Kerrankin joku selitti Photoshopia niin, ettei heti mennyt hermot.”

”Pääsisitköhän opettamaan vielä yhdeksi päiväksi Illustratoria? Oppilaat toivoisivat kovasti. Olit tosi hyvä ja innostava.”

”Paras Photoshop kurssi, jolla olen ollut.”

”Erittäin ammattitaitoinen opetus. Opettaja osasi asian ja oli itse innostunut aiheesta ja se näkyi ja loi intoa ainakin minuun. Ehdottomasti paras tapaamani opettaja.”

”Opettaja huomioi hyvin eritasoiset oppilaat! Huumorintaju kevensi kurssia sopivasti. Erittäin hyvä ammattitaito opettajalla.”

Yhteystiedot

Ota yhteyttä sähköpostilla: annukka(a)annukka.info