Palkkaa minut

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Palkkaa minut!

Tarvitseko sinä tai yrityksesi kuvituksia, graafista suunnittelua, websivut tai koulutusta näihin liittyen?

Olen toiminut tietotekniikan kouluttajana (opettajan pedagogiset opinnot suoritettu) yli 15 vuotta. Opetan tällä hetkellä säännöllisesti Helsingin Aikuisopistossa, Vanajaveden Opistossa ja Muurlan Opistossa (graafisen suunnittelun vastaava opettaja) ja teen yrityksille koulutuskeikkoja (asiakkaina mm. Solita, Vincit ja Marimekko).

Olen sertifioitu Adobe Campus Leader ja Adobe Education Trainer.

Huhtikuusta 2017 lähtien olen ollut työntekijänä Kulttuuriosuuskunta Makasiinissa.

Kouluttamisen lisäksi minulla on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta (sekä paino,- että webpuolen), kuvittamisesta ja websivujen suunnittelusta & teknisestä toteuttamisesta.

Homma hoituu!

Teen aina työt ammattitaidolla, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Hallitsen seuraavavien ohjelmien uusimmat versiot: Photoshop, InDesign, Illustrator, Affinity Designer, WordPress, Scribus, Gimp ja Clip Studio Paint.

Palautteita

”Suuri kiitos WordPress kurssista. Se vastasi kaikin puolin odotuksiani ja sain tarvitsemani avun ohjelman käyttöön. Onnistuit kurssin pitämisestä erinomaisesti, niin esiintymisen ja ulosantisi kuin tietojesi ja taitojesi puolesta. Kiitos vielä kerran.”

”Kerrankin joku selitti Photoshopia niin, ettei heti mennyt hermot.”

”Pääsisitköhän opettamaan vielä yhdeksi päiväksi Illustratoria? Oppilaat toivoisivat kovasti. Olit tosi hyvä ja innostava.”

”Paras Photoshop kurssi, jolla olen ollut.”

Yhteystiedot

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla: annukka(a)annukka.info

[contact-form to=”annukka@annukka.info” subject=”annukka.infosta lomakepostia”][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Viesti” type=”textarea”][/contact-form]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]