Photoshop animaatio apupaneelit

älykäs objekti photoshop
Älykkäät objektit Photoshop
2017/03/12
ilmaisia siveltimiä photoshop
Parhaat ilmaiset Photoshop siveltimet
2017/04/03
Näytä kaikki

Photoshop animaatio apupaneelit

AnimDessin ja AnimCouleur

Photoshopissa animaation teko on muuten varsin sujuvaa puuhaa, mutta omia makroja ja näppiskomentoja joutuu kyllä tekemään jos haluaa hommaan minkäänlaista sujuvuutta. Vielä kätevämpiä ovat nämä apupaneelit tekijältä Stephane Baril. Tämä ohje kattaa asennuksen, joten katso esittely-ja käyttöohjevideo täältä: https://vimeo.com/album/1989753

Laajennukset löytyvät osoitteesta https://github.com/sbaril/Photoshop-Animation ja samalla kannattaa napata myös AnimCouleur jos värittelee animaatioitaan. (videoitu ohje asennuksesta englanniksi: https://vimeo.com/193246288)

Tässä ohjeessa asennus Photoshopin CC 2017 versioon…2015 lienee samalla tavalla, mutta kannattaa lukea tuolla Githubissa ohjeet läpi varsinkin jos versiosi on vielä aikaisempi, esim CC tai CS6!

Lataa seuraavat tiedostot jonnekin mistä löydät ne.

anim_tiedostot

Jollet halua manuaalisesti asentaa, hae vielä installeri osoitteesta: http://install.anastasiy.com/ ja valitse laitteesi mukaan joko Mac tai Win

Latauksen jälkeen etsi installerin .zip paketti, pura se ja käynnistä ExtensionManager.exe

anim_paketti

Valitse File-valikosta Install Extension ja asenna ensin toinen zxp ja sit toinen:

anim_zxp

Käynnistä tarvittaessa Photoshop uudelleen jos se oli käynnissä asennuksen aikana, mene valikkoon Ikkuna/Laajennukset ja näet siellä molemmat paneelit. Valitse ja käytä:

anim_paletit

Ladatut esiasetukset (Preset) otat käyttöön purkamalla zipit, avamaalla Ikkuna/Työkalujen esimääritykset ja paneelin valikosta: Lataa työk. esimäär. Etsi  purettu kansio ja sen sisältä .tpl tiedosto:

anim_tpl

Jonka  jälkeen:

anim_tpl2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam Blocking by WP-SpamShield

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.