Voita Paintstorm maalausohjelma

Area type työkalu
Area Type työkalu Illustratorissa
2018/11/16
Duotone kuvan tekeminen Photoshopissa
Duotone kuvat
2019/01/07
Näytä kaikki

Voita Paintstorm maalausohjelma

paintstorm

Muutama artikkeli tullut kirjoitettua tästä hienosta digimaalaajille ja kuvittajille suunnatusta ohjelmasta.

Voit tutustua kirjoittamiini juttuihin näiden linkkien kautta:

Esittely ja asennus

Paintstormin käyttö

Nyt kun siihen on taas tehty paljon hyviä uudistuksia (mm. viivan stabilisointi ja autotallennus) uusien versioiden myötä, kävin ostamassa yhden ylimääräisen lisenssin ja voit voit sen arvonnassa itsellesi kommentoimalla lyhyesti tätä artikkelia. Kerro esimerkiksi mistä asioista haluaisit lukea tai oppia enemmän? Arvonta 10.12 klo 9.

 

 

7 Comments

 1. Kivi Larmola sanoo:

  Hei Annuka, osallistun mielelläni Paintstorm-arvontaan.
  Asia josta on monenlaista tietoa ja josta sais mielellään kertoa lisää on näytön kalibrointi edes suunnilleen oikeaksi, mieluummin ilman 5000 euron laitteita. Aikoinaan joillain kuvatoimistoilla oöi kalibrointisivuja jotka olivat arkikäyttöön riittäviä, nykyään nekään eivät toimi (epäilen aktiivimatriisinäyttöjä tms).
  Kiitoksia ja hyvää työtä!
  Kivi

 2. Joonas sanoo:

  Moi! Samoin, mielelläni osallistun arvontaan. Mua kiinnostaisi tietää lisää noista fotarin brush settingseistä. Siirryin juuri pari päivää sitten ensimmäistä kertaa fyysisistä lyijäreistä ja tusseista piirustustablettien ihmeelliseen maailmaan (kiitos XP-Pen -vinkistä, huima vehje!) ja tuolla settingseissä on sen miljuunan miljuunaa kohtaa aina noisesta dual brushiin ja build-uppiin jne. Kiinnostaisikin siis näin noobina ja yksinkertaisena ihmisenä tietää, että mitä mikäkin tekee ja mitkä näistä voin suoraan unohtaa ja pitää asiat simppelinä. Eli joku nopee tiivis paketti ylipäätään siveltimien käytöstä ja modauksesta olis kova. Tattis!

  • Annukka Leppänen sanoo:

   Kiitos palautteesta ja hienoa kuulla että tykkäät XP-PEN:sitä! Mä olen kirjoittanut kokonaisen sarjan nousta Photarin sivellinasetujsusta, missä käyn kaikki välilehdet läpi, (löytynee Googlesta hakusanoilla annukka sivellinasetukset) mutta joo, sellainen tiiviimpi paketti saattaisi olla hyvä.

 3. LTP sanoo:

  Affinity Publisherista (beta versiossa tällä hetkellä) voisi olla mielenkiintoista lukea joku juttu jossa sitä verrattaisiin muihin vastaaviin ohjelmiin ja listattaisiin mitä yleisesti käytettyjä ominaisuuksia siitä vielä puuttuu niihin verrattuna.

  Ja osallistutaanpas arvontaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam Blocking by WP-SpamShield

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.