Clip Studio Paint kurssi

Duotone kuvan tekeminen Photoshopissa
Duotone kuvat
2019/01/07
vaihtoehdot_adobe
Hyvät vaihtoehdot Adoben ohjelmille
2019/01/13
Näytä kaikki
clip studio paint kurssi

Kiinnostaako Clip Studio Paint ohjelma, tai oletko hommannut sen, mutta alkuun pääseminen hankalaa? Tule mukaan kaksipäiväiselle Turun Sarjakuvakerhon järkkäämälle kurssille! Käydään läpi perusteet ja muu tarpeellinen, jotta hommat sujuu ohjelman kanssa. Mukaasi saat noin 100 sivuisen ohjeen PDF-muodossa (alla olevassa kuvassa ote sisällöstä) ja arvon yhden Clip Studio ohjelman lisenssin osallistujien kesken.

Clip Studio Paint kurssi

Kurssin Facebook-sivulta:

”Turun Sarjakuvakerho järjestää kaksipäiväisen Clip Studio Paint -kurssin 16.-17.2. Kirjan talolla. Opetusaika on kumpanakin päivänä klo 10-14.15. Kurssin vetäjänä on Annukka Leppänen, kokenut graafinen suunnittelija ja kuvittaja sekä tietotekniikan kouluttaja. Kurssilla lähdetään Clip Studio Paint -ohjelmiston käytön perusteista ja edetään ryhmän taitotason mukaan. Kurssilla opetetaan Clip Studio Paint Pro -versiota (ei sisällä taitto-ominaisuuksia). Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään osoitteeseen turunsarjakuvakerho@gmail.com.

Kurssin hinta on Turun Sarjakuvakerhon jäsenille 15 euroa ja ei-jäsenille 40 euroa. Vuoden 2019 jäsenyyden tulee olla maksettuna kurssin alkuun mennessä. Sarjakuvakerhon vuosijäsenyys on 15 euroa ja se sisältää kortilla saatavia jäsenetuja sekä vuosittaisen antologian, eli nyt jos koskaan kannattaa liittyä! Ohjeet jäseneksi liittymiseen osoitteessa http://www.turunsarjakuvakerho.net/liity/.

Clip Studio Paint on erityisesti sarjakuvapiirtämistä varten suunniteltu ohjelmisto, jota voi käyttää useilla eri alustoilla ja laitteilla. Kurssia varten opiskelija tarvitsee oman laitteen (esim. kannettavan tietokoneen tai tabletin), johon ohjelmisto on valmiiksi asennettu. Clip Studio Paintin lisenssin voi ostaa osoitteesta http://www.clipstudio.net/en/purchase/, mutta kurssille voi osallistua oikein hyvin myös ohjelmiston kokeiluversion kanssa. Täysimittainen 30 päivän lisenssi on ladattavissa osoitteesta http://www.clipstudio.net/en/purchase/trial.

Lisäksi kurssille kannattaa ottaa mukaan piirtopöytä (piirtotabletti).”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spam Blocking by WP-SpamShield

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.